ROMÂNIA-ARGENTINA LIVE. Messi, pe Arena Națională. Spectacol în tribune. Echipele de start

ROMÂNIA-ARGENTINA LIVE. Messi, pe Arena Națională. Spectacol în tribune. Echipele de start
Publicat: 05/03/2014, 20:54
Actualizat: 10/01/2020, 19:16

ROMÂNIA-ARGENTINA LIVE UPDATE. Echipele de start de la ROMÂNIA-ARGENTINA:

ROMÂNIA:Tătărușanu – Mățel, Gardoș, Grigore, Raț – Pintilii, Bourceanu, Lazăr – Maxim, Marica, Tănase

ARGENTINA:Romero; Zabaleta, Fede Fernández, Basanta, Rojo; Gago, Mascherano, Di María; Higuaín, Messi, Agüero

ROMÂNIA-ARGENTINA LIVE. VEZI AICI LIVE TEXT ROMÂNIA-ARGENTINA

ROMÂNIA-ARGENTINA LIVEUPDATE. Înainte deROMÂNIA-ARGENTINA, suporterii vor flutura simultan stegulețele pe care le găsesc pe scaune. Va fi, conform ziariștilor argentinieni, bătut recordul la numărul de stegulețe fluturate simultan pe un stadion de fotbal. Precedentul record aparține chiar argentinienilor, când 35.000 de oameni au fluturat stegulețe la un derby. În plus, într-o tribună a Național Arena a fost amplasat un uriaș tricou galben al naționalei României.

ROMÂNIA-ARGENTINALIVE – ȘTIREA INIȚIALĂ.ROMÂNIA-ARGENTINAeste amicalul de lux pe care naționala noastră îl dispută miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Națională din București. MeciulROMÂNIA-ARGENTINAva fi LIVE pe Pro TV și LIVE text pe gandul.info.

ROMÂNIA-ARGENTINALIVE. ROMÂNIA este pe locul 33 în lume, conform clasamentului FIFA, și a ratat calificarea la CM 2014 din Brazilia, după barajul cu Grecia. ARGENTINA este pe locul 3 în lume și este una dintre marile favorite la câștigarea CM 2014, alături de Brazilia, Spania și Germania.

ROMÂNIA-ARGENTINALIVE. Lotul naționalei ROMÂNIEI pentru meciul cu ARGENTINA.

Portari: Ciprian Tătărușanu (Steaua), Costel Pantilimon (Manchester City), Alexandru Buzbuchi (FC Viitorul);

Fundași: Alexandru Mățel (Astra), Laurențiu Rus (Dinamo), Srgian Luchin (Botev Plovdiv), Paul Papp (Astra), Florin Gardoș (Steaua), Dragoș Grigore (Dinamo), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo);

Mijlocași: Gabriel Torje (Espanol Barcelona), Alexandru Chipciu (Steaua), Paul Anton (Pandurii), Mihai Pintilii (Steaua), Alexandru Bourceanu (Trabzonspor), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Cristian Tănase (Steaua);

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Gheorghe Grozav (Terek Groznîi), Ciprian Marica (Getafe), Raul Rusescu (Sporting Braga).

ROMÂNIA-ARGENTINALIVE. Lotul naționalei ARGENTINEI pentru meciul cu ROMÂNIA.

Portari ARGENTINA: Mariano Andujar (Catania), Sergio Romero (AS Monaco), Agustin Orion (Boca Juniors);

Fundași ARGENTINA: Federico Fernandez (Napoli), Pablo Zabaleta (Manchester City), Ezequiel Garay (Benfica), Marco Rojo (Sporting Lisabona), Jose Basanta (Monterrey), Hugo Campagnaro (Inter Miláno), Lisandro Lopez (Getafe), Gino Peruzzi (Catania), Nicolas Otamendi (Atletico Mineiro);

Mijlocași ARGENTINA: Javier Mascherano (FC Barcelona), Jose Sosa (Atletico Madrid), Angel Di María (Real Madrid), Augusto Fernandez (Celta Vigo), Ricardo Alvarez (Inter Milano), Lucas Biglia (Lazio), Maximiliano Rodríguez (Newell’s), Ever Banega (Newell’s), Fernando Gago (Boca Juniors);

Atacanți ARGENTINA: Lionel Messi (FC Barcelona), Rodrigo Palacio (Inter Miláno), Gonzalo Higuaín (Napoli), Sergio Agüero (Manchester City), Ezequiel Lavezzi (París Saint Germain).

ROMÂNIA-ARGENTINALIVE. Pițurcă: Ar fi formidabil dacă am obține un rezultat pozitiv cuARGENTINA

Selecționerul Victor Pițurcă a declarat, marți, într-o conferință de presă, că ar fi formidabil dacă echipa națională a României ar reuși să obțină un rezultat pozitiv în partida amicală cuArgentina, ce se va disputa pe Arena Națională.

„Primul meci din acest an, dar și după ratarea barajului. Situația nu e așa cum trebuia să fie dacă am fi fost calificați, dar viața merge înainte. Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din lume, dar eu sper ca la fel cum s-a întâmplat cu Belgia și Uruguay, să realizăm un joc bun și să obținem și un rezultat bun. Obiectivul meu și al jucătorilor este să nu pierdem jocul. Ar fi formidabil dacă am obține un rezultat pozitiv”, a spus Pițurcă.

Victor Pițurcă s-a arătat mulțumit de atitudinea jucătorilor în cele două zile de pregătire. „Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor din cele două zile. Îmi place că sunt dornici, entuziaști și asta mă face să fiu și eu optimist și să cred că vom obține un rezultat bun”, a completat Pițurcă.

Victor Pițurcă a afirmat că reprezentativa României joacă mult mai bine contra echipelor din America de Sud decât împotriva unor naționale ca ale Greciei. „Evoluția noastră este mult mai bună contra echipelor sud-americane. Mai dificil este să joci contra unei echipe ca cea a Greciei, care practică un joc de uzură. E foarte important să ne facem și noi jocul. De la mijloc în sus au jucători formidabili. Și noi avem jucători tehnici, darArgentinanu face un marcaj cum face Grecia. Am demonstrat de-a lungul timpului că putem face jocuri bune”, a explicat Pițurcă.

Bogdan Stancu este singurul jucător incert pentru meciul cuArgentina, susține Pițurcă. „Bogdan Stancu a părăsit antrenamentul de astăzi, a venit cu ceva probleme de la club, dar cred că va fi în condiții optime pentru meciul de mâine seară. Mățel e bine, după ce a contactat o lovitură aseară de la Chipciu”, a adăugat Pițurcă, el dorind să folosească jucătorii convocați în premieră la prima reprezentativă.

Pe de altă parte, Victor Pițurcă a încercat perfectarea la finalul lunii mai a unui meci amical cu Muntenegru, însă selecționerul a refuzat. „Va fi un meci cu Algeria. La tragerea la sorți am vorbit cu Savicevici pentru un meci cu Muntenegru, dar nu a acceptat antrenorul lor, pentru că deja au două meciuri contractate și nu au mai vrut să-l joace și pe al treilea. Sper să mai găsim un adversar”, a mai spus Pițurcă.

ROMÂNIA-ARGENTINALIVE. 900 de jandarmi la Arena Națională

Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publică și siguranța spectatorilor la meciul amical pe care echipa națională a României îl va disputa, miercuri, pe Arena Națională, cu selecționata Argentinei.
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, doar pe bază de bilete și invitații, iar pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Conform legii, spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

ROMÂNIAARGENTINA. Pițurcă, nemulțumit de echipamentul nou prezentat înainte deROMÂNIA-ARGENTINA

Selecționerul Victor Pițurcă a declarat, marți, într-o conferință de presă, că este nemulțumit de colaborarea cu sponsorul tehnic al FRF, adidas, pentru că a furnizat echipei naționale un echipament de prezentare în culorile alb și albastru și nu în cele ale tricolorului.

Pițurcă a explicat că acesta a fost motivul pentru care a refuzat să participe, luni, la lansarea noului echipament de joc al primei reprezntative.

„Sunt nemulțumit de atitudinea celor de la adidas și de aceea nici nu am participat la prezentarea echipamentului. Am primit un echipament de prezentare care nu are nicio legătură cu tricolorul sau echipa națională. Probabil că am primit resturile dintr-un depozit din nu știu ce țară. Echipamentul nostru de prezentare este alb-albastru și de aceea am venit acum în echipamentul vechi. Noul președinte va trebui să rezove contractul cu adidas. Știu că acesta se sfârșește la finalul anului și probabil de aceea nu s-au mai implicat să aducă un model nou. Dacă ne-am fi calificat la Cupa Mondială, acum alta era situația. Fiecare țară trebuie să aibă pe echipamentul de prezentare culorile steagului. Nu am vrut să fac tam-tam înaintea meciului cu Argentina și de aceea nu am fost la eveniment”, a spus Pițurcă.

ROMÂNIA-ARGENTINAva începe la ora 21.00 și va fi transmis LIVE de Pro TV și LIVE text de gandul.info.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Israelul își pregătește răzbunarea pentru Iran: ce ținte sunt luate în vizor și când poate...
Autopsia Mariei Campai, ucisă de un tânăr de 17 ani din Italia, i-a uluit total...
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
„Azi dimineață m-am trezit cu un mesaj”. Capcana întinsă cu dibăcie de hackeri care îi...
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit...
O erupție uriașă din clasa X a lansat o furtună solară masivă spre Pământ: Aurore...
Explozie apocaliptică în Ucraina. Bloggerii militari ruși spun că este „tatăl tuturor bombelor”
Presupusul iubit al Simonei Halep cere statului român banii pe 40 de apartamente! Dorin Mateiu...
Voucherele de alimente vor fi încărcate cu BANI. Ministrul Câciu a făcut anunțul OFICIAL! Cine...
Carnea de porc se scumpește deja: prețurile ating apogeul de Crăciun. Cât costă muşchiuleţul de...
Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit...
Cine este bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul de pe A1. Era șofer de...
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Michael Schumacher, prima apariție după 11 ani. A participat la nunta fiicei
Ultimele sondaje pentru cursa de la Casa Albă: Cine conduce la nivel naţional
Întrebare de ȘCOALĂ primară! De ce cad frunzele toamna?
Anvelopele care devin obligatorii în România. Toți șoferii trebuie să circule cu ele
Oana Roman, jignită fără precedent. Marius Elisei și-a ieșit din fire
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am...
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația...
În această seară, de la ora 20:00, premiera serialului „Inimă rebelă”, la Kanal D –...
BANCUL ZILEI. Bulă face dragoste cu o tipă pe întuneric: - Ce nesimţit eşti!
António Guterres, secretarul general al ONU, declarat „persona non grata” de guvernul israelian